Tisztelet és felelősségvállalás

Ahol csak Ferrero Csoport vállalatai üzemelnek a világon, mi támogatjuk az emberi méltóság megóvásának eszményét és az emberi jogok abszolút, feltétel nélküli tiszteletét.

A gyermek- és kényszermunka mindennemű eltörlését támogatjuk, a hatókörünkben és végig az ellátásilánc mentén, részben egyedi jogi eszközeinkkel, részben pedig a helybeli közösségekkel kialakított szoros kapcsolat révén.

Az egyenlő bánásmód elvére alapozva támogatjuk emberi erőforrásaink szakmai és személyes fejlődését. Ez szerepet vállal a helyi közösségekkel kialakított szoros kötelékek megerősítésében, minden területen ahol működünk.

Azon dolgozunk, hogy a Csoport minden Vállalatában már az alkalmazás első pillanatától elkerüljük a diszkrimináció bármilyen formáját. Az elsődleges célunk az alkalmazási stratégia területén, hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki, amit a szakmai fejlődés és az érdemek elismerésének elvei inspirálnak.

Garantáljuk alkalmazottaink számára, hogy csatlakozhatnak szakszervezetekhez és ezzel egyetemben felismerjük az ilyen szervezetek jelentőségét a szerződéses ügyekben.

Az emberi egészség védelme és a környezet tisztelete az alapja működési gyakorlatunknak. Úgy irányítjuk üzemeinket, irodáinkat, hogy fenntartható erőforrások felhasználására szorítkozunk, mint a víz, az energia, a nyersanyagok, beleértve ebbe a megújuló erőforrásokat. Törekszünk környezeti hatásunk minden formájának csökkentésére, különösképpen hulladék a kibocsátás csökkentésére és a hulladéknyanyagok megfelelő kezelsére.