Szívügyünk.
Elkötelezettségünk.

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK

Mióta a családi vállalatot 1946-ban megalapították az olaszországi Albában, a Ferrero mindig is komoly kötelezettségeket vállalt és a lehető legnagyobb figyelmet fordította az emberekre és a bolygóra. Kezdve a Ferrero történelmét alakító és folyamatosan formáló emberekről való gondoskodástól, a sokszínű és kielégítő munkahely biztosításán, a fiatalok és családjaik aktív életmódjának előmozdításán át egészen a fenntartható gazdálkodási gyakorlatok, a környezetvédelem és a helyi közösségek támogatása melletti határozott elkötelezettségünkig. Ez az irányultság a DNS-ünkben rejlik és szimbolikusan abban a levélben jelenik meg, amelyet Michele Ferrero 1957-ben küldött a vállalat alkalmazottainak, amikor átvette a vezetést.

"Személyesen fogadom meg, hogy mindent, amit teszek, és minden szándékomat vállalatunknak szentelem, azért hogy ugyanabban a szellemben folytathassa útját, amelyet apám és nagybátyám biztosított. Garantálom Önöknek, hogy csak akkor fogom magam elégedettnek érezni, ha konkrét eredményekkel tudom biztosítani Önöknek és az Önök gyermekeinek a biztonságos és békés jövőt.„
Michele Ferrero


Giovanni Ferrero Executive Chairman továbbra is ugyanebben a szellemben vezeti a Csoportot:"A hagyomány és az innováció a Ferrero DNS-ében rejlik. Ha metaforát kellene találnom, azt mondanám, hogy a hagyomány olyan, mint egy íj. Minél hátrébb húzzuk a húrját, annál messzebbre tudjuk kilőni a korszerűség, a jövőkép és az innováció nyilát.„
Giovanni Ferrero

A KÖRNYEZET VÉDELME


Saját folyamatainkban a környezeti hatékonyság növelésén dolgozunk, csökkentjük a kibocsátást és fokozzuk csomagolóanyagaink körforgását.

Tudjon meg többet >

ÖSSZETEVŐINK FENNTARTHATÓ BESZEREZÉSE


Programjainkkal az ellátási lánc végén lévő gazdáknak adunk lehetőséget, növelve az átláthatóságot és ügyelve környezetük megóvására.

Tudjon meg többet >

A FELELŐS FOGYASZTÁS ELŐMOZDÍTÁSA


Fontos számunkra termékeink felelős fogyasztása. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű és frissességű termékeket kínáljuk és igyekszünk mindig felelősségteljesen kommunikálni.

Tudjon meg többet >

AZ EMBEREK TÁMOGATÁSA


Azon dolgozunk, hogy sokszínű, befogadó és kielégítő munkahelyet biztosítsunk, erősítsük közösségeinket és népszerűsítsük az aktív életmódot a fiatalok és családjaik körében.


Tudjon meg többet >