ALAPANYAGOK

ALAPANYAGOK

Termékeink sikerének meghatározó eleme a felhasznált nyersanyagok kitűnő minősége.
Ahhoz, hogy a kívánt végeredményt elérjük közvetlenül és közvetett módon folyamatos, építő jellegű párbeszédet folytatunk minden partnerünkkel; követjük és szükség esetén támogatjuk a kormányok és más szervezetek agrártemékek termelésével és piacravitelével kapcsolatos fenntartható növekedést támogató szabályozását.
A sajátos jellemzőkkel rendelkező nyersanyagok beszerzésénél hosszútávú megközelítést alkalmazunk, biztonságot teremtünk beszállítóinknak, és jutalmazzuk a minőséget. Hiszünk az innovációban csakúgy, mint a tudományosan igazolt és alátámasztott kutatások fontosságában.
A Ferrero elkötelezett új nyersanyagforrások felkutatásában, különösen a fejlődő országokban, ahol célul tűzte ki a minőség folyamatos javítását és a helyi gazdasági növekedés előmozdítását. A Ferrero termékekhez felhasznált fő nyersanyagok: a kakaó, a mogyoró és a tej.
Kakaónk az Elefáncsontpartról, a világ fő kakaótermő vidékéről Ghana-ból és Ecuador-ból származik és kizárólag a fő szüret legfinomabb, legjobb minőségű fajtáit, például a híres “Arriba” fajtát vásároljuk.
A kakaóbabot vállalaton belül dolgozzuk fel, melyet a csokoládékészítő mesterek különböző, a végterméknek megfelelő receptek alapján készítenek elő.

A Ferrero egyike a világ legnagyobb mogyoró-feldolgozóinak és csak a legjobb minőségű fajtákat választja. Létesítményeket és pörkölési eljárásokat fejlesztett ki egyedülálló technológiai eljárásokat felhasználva azért, hogy biztosítsa a legjobb minőséget és fokozza egyik legfőbb alapanyagának aromáját és ízét.
A tej, mely alapvető összetevője minden Kinder terméknek gondos körültekintéssel kiválasztott európai beszállítóktól származik, akik különösen megbízható tejipari szolgáltatók. A felhasznált tej frissessége ideális ahhoz, hogy garantálja a kiváló minőséget a gyermekek részére készülő érzékeny és fontos termékekben.
Ugyanez a gondosság és figyelem övezi a többi alapanyagot is: a kávét, cseresznyét, kókuszt, gabonákat stb.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FOLYAMATOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FOLYAMATOK

A termékek állandó magas minőségét a felhasznált alapanyagok kiváló minősége és frissessége, a magas fizikai, kémiai, illetve mikrobiológiai követelményrendszer, valamint a beszerzés, a készletezés és az értékesítés idejének minimálisra szorítása garantálja.
Innovatív gyártási folyamatok és technológiák alkalmazása biztosítja, hogy az alapanyagok megőrizzék eredeti ízüket, tápértéküket és egyéb tulajdonságaikat. Mindezek eredménye az egyedi és utánozhatatlan termék.