TIC TAC

A Ferrero termékek egyik legfontosabb közös jellemzője amellett, hogy finomak, a hozzájuk fűződő érzelmi kötődés következtében kialakuló életstílus. Elég, ha belegondolunk, hogy mielőtt még a kilóikra ügyelő, fitt aerobic generációk megszülettek volna, már várta őket a Tic Tac. A mentolos ízű leheletfrissítő cukorka 1969-ben született a Ferrero édes gyermekeként és az eltelt időszakban a legkeresettebb termékek között foglal helyet a polcokon. Ez a siker több mint 1 milliárd doboz eladott Tic Tac-ot jelent évente világszerte.

Tic Tac Mint

Tic Tac Orange

Tic Tac Strawberry Mix

ÖSSZETEVŐK

cukor, maltodextrinek, fruktóz, sűrítőanyag (gumiarábikum), rizskeményítő, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), aromák, mentaolaj, fényezőanyag (karnaubaviasz).

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÖSSZETEVŐK

cukor, maltodextrinek, étkezési sav (borkősav), rizskeményítő, aromák, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), antioxidáns (aszkorbinsav), fényezőanyag (karnaubaviasz).

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÖSSZETEVŐK

cukor, maltodextrinek, étkezési savak (borkősav, almasav, citromsav), sűrítőanyag (gumiarábikum), rizskeményítő, fruktóz, aromák, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), eperpor, színezék (betanin), porított citromlé, fényezőanyag (karnaubaviasz).

TÁPÉRTÉK ADATOK

Termékválaszték