Tisztességes, fenntartható, átlátható

A partnerség és az együttműködés elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítani tudjuk felelősségteljes beszerzési elkötelezettségünket

FERRERO BESZÁLLÍTÓI KÓDEX

A FELELŐS BESZERZÉS IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A Ferrero azon dolgozik, hogy valamennyi ellátási láncunk tisztességes, fenntartható és átlátható legyen. Évek óta hosszútávú kapcsolatokat építünk ki beszállítóinkkal, mivel úgy gondoljuk, hogy a partnerség és az együttműködés elengedhetetlen felelős beszerzési elkötelezettségünk sikeréhez, annak biztosításához.

FERRERO BESZÁLLÍTÓI KÓDEX

A 2020 júniusában elfogadott Ferrero Beszállítói Kódex felvázolja, hogy mit jelent számunkra a felelős beszerzés, mi élvez elsőbbséget, és ahhoz hogy megvalósíthassuk hogyan fogunk együttműködni minden beszállítónkkal az alábbi három területen:

  1. Emberi Jogok és Társadalmi Gyakorlat: Ez a terület olyan fontos kérdésekkel foglalkozik, mint a gyermekvédelem és a tisztességes bérek.
  2. Környezetvédelem és Fenntarthatóság: Ez a kérdéskör az erdőirtás tilalmára, a biológiai sokféleségre, az állatok jólétére és a környezeti fenntarthatóság általános gyakorlatára vonatkozó irányelveket tartalmazza.
  3. Beszállítói Átláthatóság: A nyomon követhetőség és az átláthatóság elengedhetetlen a tisztességes és fenntartható ellátási lánc biztosításához és az esetleges problémák enyhítéséhez. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy ugyanolyan gondossággal foglalkozzanak ezzel a témával.
Ha teheti, olvassa el Beszállítói Kódexünket, hogy többet tudjon meg a Ferrero felelős beszerzésének fő területeiről, a beszállítóinkkal való együttműködésről és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünkről.