MI VEZET MINKET


Családi vállalkozásként az olyan értékek, mint a tisztelet, a becsületesség és az új ötletek megvalósítása generációk óta beépültek a kultúránkba. Szándékunk, az hogy „A dolgok jobbítására törekszünk", ezeket az értékeket tükrözi, és arra ösztönöz minket, hogy mindig többet nyújtsunk és beváltsuk ígéreteinket, amelyek az emberekre és a bolygóra gyakorolt hatásunk javítására irányulnak.

Fenntarthatósági stratégiánk, amelyet földrajzi és iparágak közötti együttműködések, technológiai beruházások és tanúsítványok révén valósítunk meg, négy maghatározó pillérre épül:

A KÖRNYEZET VÉDELME


Saját folyamatainkban a környezeti hatékonyság növelésén dolgozunk, csökkentjük a kibocsátást és fokozzuk csomagolóanyagaink körforgását.

Tudjon meg többet >

ÖSSZETEVŐINK FENNTARTHATÓ BESZEREZÉSE


Programjainkkal az ellátási lánc végén lévő gazdáknak adunk lehetőséget, növelve az átláthatóságot és ügyelve környezetük megóvására.

Tudjon meg többet >

A FELELŐS FOGYASZTÁS ELŐMOZDÍTÁSA


Fontos számunkra termékeink felelős fogyasztása. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű és frissességű termékeket kínáljuk és igyekszünk mindig felelősségteljesen kommunikálni.

Tudjon meg többet >

AZ EMBEREK TÁMOGATÁSA


Azon dolgozunk, hogy sokszínű, befogadó és kielégítő munkahelyet biztosítsunk, erősítsük közösségeinket és népszerűsítsük az aktív életmódot a fiatalok és családjaik körében.

Tudjon meg többet >