Vissza

2018-03-16

A KINDER ÉS AZ OXFORD EGYETEM EGYÜTTMŰKÖDNEK A DIGITÁLIS OKTATÁS FEJLESZTÉSE ÉS KUTATÁSA KAPCSÁN

A KINDER ÉS AZ OXFORD EGYETEM EGYÜTTMŰKÖDNEK A DIGITÁLIS OKTATÁS FEJLESZTÉSE ÉS KUTATÁSA KAPCSÁN

A Ferrero Kinder márkája és az Oxfordi Egyetem egy hároméves együttműködésbe kezdett annak érdekében, hogy egy olyan alkalmazást dolgozzanak ki, amellyel a gyerekek digitális térben való oktatását segítik.

Luxemburg & Oxford 2018 - A Kinder varázslatos világa és az Oxfordi Egyetem professzionalizmusa egyesül abban a kutató és fejlesztő folyamatban, amelynek során edukációs tartalmak létrehozásán dolgoznak a Magic Kinder alkalmazás számára, így támogatva a szülő-gyermek közös, interaktív tanulását.

Az együttműködés magában foglal egy kutatást, amelynek célja, hogy jobban megértse a gyermekek tanulási szokásait a digitális technológián keresztül. Az együttműködés részeként az Oxfordi Egyetem betekintést enged világszínvonalú kutatási eredményeibe, amelyet a gyermekek fejlődésével kapcsolatban végzett, így nyújtva alapot a megfelelő tartalom létrehozásához.

A Kinder azért is akart együttműködni az Oxfordi Egyetemmel, mert az egyetem támogatja a modern világ nehézségeivel küzdő szülőket, továbbá ingyenes tanulási lehetőségeket kínál a világ bármely pontján élő gyermekek számára. Az Oxfordi Egyetem tisztában van azzal, hogy a digitális technológia milyen nagy hatással van gyermekek millióinak életére. A Magic Kinder alkalmazással az egyetem kutatói remélik, hogy hozzájárulhatnak a minőségi edukációs tartalmak létrehozásához és egy olyan kutatási program kidolgozásához, amely a gyermekek tanulási szokásait vizsgálja.

"A Kindernél fontosnak tartjuk a gyermekek holisztikus és boldog fejlődését és hiszünk abban, hogy a technológia a szülők segítségére tud lenni ebben." - mondta Marco De Gregori, a Kinder márka nemzetközi vezetője. "Az Oxfordi Egyetem segítségével az interaktív tanulás egy új szintjét tudjuk megteremteni. A tartalmak világszínvonalú szakértők segítségével kerülnek kialakításra, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik megfelelő oktatásban részesülnek."

"A minőségi tanulás fontosságát a korai gyermekkorban nem lehet eléggé hangsúlyozni." - mondta Victoria Murphy az Oxfordi Egyetem nyelvészprofesszora. "A világ bármely táján élő gyermekek digitális tanulási lehetőséggel történő oktatásának nagy jelentősége van. A Kinderrel történő együttműködésünk során reméljük, hogy jobban meg tudjuk érteni a főbb problémákat, amelyek a digitális tanulás során merülnek fel és javítani tudunk ezen a folyamaton."

A Kinder missziójának - miszerint boldog gyermekeket neveljünk fel - és az Oxfordi Egyetem víziójának - miszerint a társadalom hasznot merít a kutatásból és a tanulásból - együttműködése egy fontos lépés ahhoz, hogy megértsük a digitális tanulás természetét.
További információ: www.magic-kinder.com

Kinder
A Kinder a világ második legnagyobb csokoládémárkája, amely már több, mint 50 éve gondoskodik a boldog családi pillanatokról. A Kinder márka jelenleg 170 országban van jelen, és rendkívül széles választékot kínál minőségi termékekből a szeletes csokoládéktól egészen a játékokat rejtő meglepetésekig. Tudjon meg többet a
www.kinder.com/hu weboldalon.

Oktatási Tanszék, Oxfordi Egyetem
Az Oktatási Tanszék nagy elismertségnek örvend kiváló kutatásainak köszönhetően. Elsőként rangsorolták az Egyesült Királyság legutóbbi kutatási értékelési gyakorlata szerint és az előkelő harmadik helyen végzett a 2017-es Times rangsorában. A tanszék számos együttműködéssel bír a társadalmi tudományok területén, ugyanúgy ahogyan maga az egyetem is. A kutatás olyan kifelé irányuló projektekkel rendelkezik, amelyek nem csupán a kutatási terület igényeit szolgálják ki, de használhatóak kormányok, jótékonysági szervezetek és az oktatási szektor bármely területén is. A tanszék digitális tanulás jövőjével kapcsolatos víziója magában foglalja a fiatalokon és családjukon végzett kutatásokat különböző oktatási szinteken, illetve a munkaerőpiacon is.
Tudjon meg többet a
www.education.ox.ac.uk weboldalon

Magic Kinder alkalmazás
A Magic Kinder egy varázslatos ötvözete a tanulás és a szórakozás világának, amelyet azért hoztak létre, hogy szülő és gyermek együtt tudjanak játszani és tanulni különböző játékokon, videókon és történeteken keresztül.
Töltse le az alkalmazást
iOS-en vagy Androidon.